top of page

Sticky Nipples Revue

9. mai, 2015 toimub Erinevate Tubade Klubis juba kolmas Sticky Nipples Revue burlesque show, alapealkirjaga Traveling Circus Special. Tegu on üritusega, kus kohtuvad teater, varietee, mustkunst ja performance art - karud, ponid, akrobaadid- seda kõike loomulikult burlesque võtmes. Ürituse peaesinejaks on neo-burlesque superstaar, Aurora Galore (GB) kes hetkel on hääletatud Inglismaa nr 1 burleskiartistiks ja 2014ndast aastast omab tiitilit Burlesque Hall of Fame "Most Innovaitve" . Aurora on tegutsenud 2010nendast aastast, tema numbrid on mitmekesised, energeetilised ja jõulised, sidudes vintage burlesquelikku hõngu kaasaegse muusikaga, sinna juurde meisterlik ja ääretult jõuline sulelehvikute kasutusoskus. Samuti tegeleb ta ka tuleneelamise ja -tantsuga, mida on võimalik näha ka meie üritusel. Tegu on erilise artistiga, kellesarnaseid eestise satub harva. Lisaks kohalikele showartistidele näitavad oma sisemist tuld ja akrobaatilist graatsiat tsirkuseprintsess Miss Acrolicious ja ta hurmav abikaasa H’andsom Stark Soomest. Tsirkusehõngulise õhtu hoiab koos ja vaos mustkunstnik Charlekas, kellega koostööd teha on suurim rõõm ja au! Showprogrammile lisaks saab kohapeal oma peoelamus lasta jäädvustada Mats Õunal, kes on vintage stiilis fotode tegemises legendaarne. Selleks et fotojäädvustused oleksid eriti erilised ja kuna tegu on erilise peoga, siis valitakse publiku seast välja kaks kõige silmapaistvamas kostüümis külalist ning premeeritakse väärilisete auhindadega. Dresscode: Circus Freak.

MTÜ Burlesque Estonia eesotsas Affinity ja Miss Chrissy Kissiga on tegutsenud aastast 2013 luues eneseteostusvõimalusi burleskitrennide näol ja organiseerides erinevaid burleskishowsid. Sticky Nipples Revue on neist suurim, kaks korda aastas toimuv üritus. Seni on pubiku huvi olnud väga aktiivne - kõik MTÜ korraldatud üritused on vähemalt nädal enne väljamüüdud. Erik Öösalu poolt filmitud ja kokkupandud eelmise Sticky Nipples Revue teaser

VOL3_fb_header.png
Featured Posts
Recent Posts
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Classic
  • Twitter Classic
  • Google Classic

BURLESQUE PERFORMER & SHOWGIRL

AFFINITY STARR

bottom of page